GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A GIFTBOOK KÖNYVEKRŐL

Széles korosztálynak szóló tartalma miatt barátaidnak, szüleidnek, szerelmednek, akár gyermekeidnek is ajándékozhatod! A könyv egyaránt szól nőknek és férfiaknak, az egyetlen kritérium: legyen születésnapja 🎁

Természetesen! Töltsétek ki közösen és adjátok át együtt az Ünnepeltnek.

A könyvet speciálisan születésnapra terveztük, így több erre utaló szöveg is van benne. Viszont kaptunk már visszajelzést olyan vásárlónktól, akit ez nem zavart, és meglepte vele édesanyját születésnaptól függetlenül.

Visszavásárlási garanciánk 14 napig érvényes, így bőven van időd elállni a megrendeléstől. A Termékcsere és visszaküldés oldalon minden kérdésedre választ adunk.

A weboldalon van egy „Kitöltési útmutató” rész, aminek a segítségével könnyen és gyorsan személyre szabhatod a teljes könyvet. A linket fizetést követően fogod megkapni az e-mail címedre.

A kitöltési útmutató a kötet oldalszámaihoz igazodva ad egyértelmű instrukciókat Számodra.

Például: „Lapozz a  10. oldalra. Ott találnod kell egy teljesen üres oldalt. Írj oda pár…” Minden esetben képek is rendelkezésre állnak!

A kitöltési idő személyenként eltérő, de tapasztalataink alapján 1 óra alatt bárki kitöltheti a teljes könyvet. Amennyiben elakadnál, bármior kérhetsz segítséget Kapcsolatok oldalon.

Amennyiben elakadnál, bármior kérhetsz segítséget Kapcsolatok oldalon vagy az info@giftbook.hu e-mail címen.

A kötet teljes mértékben kitölthető olyan eszközökkel, amelyek a legtöbb háztartásban alapból is elérhetőek: toll, előhívatott fényképek, ragasztó.

A SZÁLLÍTÁSRÓL

Délig leadott rendeléseinket már másnapra kiszállítjuk! A hétvégi megrendelés kivétel, ilyen esetben a következő hétfőn/kedden tudjuk kézbesíteni a csomagot. 

Csomagodat kérheted házhoz, MPL csomagautomatába, vagy Postapontra is. Mindegyik szállítási lehetőséget kedvező 990 Ft-os áron biztosítjuk.

Futáraink 2 alkalommal próbálják meg kiszállítani a csomagot, amennyiben egyik alkalommal sem tudod átvenni, a Hozzád legközelebb eső postán fogják letenni azt. Ezt követően 5 napod lesz arra, hogy a postán átvedd.

Bizonyos esetekben csomagautomatába hétvégén is érkezhet csomag, de alapesetben futáraink munkanapokon szállítják a csomagokat.

Természetesen igen.

Személyes átvételre nincs lehetőség, viszont kedvező áron szállítunk az ország bármely pontjára!

A FIZETÉSRŐL

Csomagodat kérheted utánvétes fizetéssel vagy online bankkártyás fizetéssel is.

A pénztárnál van lehetőség utánvétes fizetést választani, melyhez egy minimális kezelési költséget számolunk fel.

A GARANCIÁRÓL

Igen. A Termékcsere és visszaküldés oldalon minden szükséges információt megtalálsz.

Igen. Amennyiben nem tetszik a termék, 14 napon belül bármikor visszaküldheted nekünk, a Termékcsere és visszaküldés oldalon minden szükséges információt megtalálsz.

Maradt még kérdésed?

Írd meg és 24 órán belül válaszolunk Neked!