SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK:

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MPL FUTÁRSZOLGÁLATTAL: 990 Ft.

Termékeinket jellemzően 1-2 munkanapon belül belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, az MPL Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott küldeményazonosító kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

 A csomagod nyomonkövetését az alábbi oldalon éred el: Magyar Posta küldemény nyomkövetés.

A házhozszállításról további részleteket az alábbi oldalon találsz: Magyar Posta házhozszállítás.

SZÁLLÍTÁS MPL CSOMAGAUTOMATÁBA: 990 Ft

Lehetőséged van a hozzád legközelebb lévő MPL csomagautomatába kérni a csomagod, így a csomagot bármikor átveheted és nem kell a futárhoz igazodnod.

A csomagautomaták többségét 0-24 órában haszálhatod.

 A csomagod nyomonkövetését az alábbi oldalon éred el: Magyar Posta küldemény nyomkövetés.

A csomagautomatákról részletes leírást az alábbi oldalon találsz: Magyar Posta csomagautomata.

SZÁLLÍTÁS POSTAPONTRA: 990 Ft

Lehetőséged van a hozzád legközelebb lévő Postapontra kérni a csomagod, így a csomagot bármikor átveheted és nem kell a futárhoz igazodnod.

A postapontok többsége késő estig elérhető, de pontos nyitvatartást nem tudunk megadni, minden esetben a kiválasztott postapont nyitvatartási ideje számít.

 A csomagod nyomonkövetését az alábbi oldalon éred el: Magyar Posta küldemény nyomkövetés.

A csomagautomatákról részletes leírást az alábbi oldalon találsz: Magyar Posta Postapont.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:

KÉSZPÉNZES FIZETÉS A FUTÁRNAK (UTÁNVÉT)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Az utánvétkezelés díja 390 Ft.

FIZETÉS BARION SEGÍTSÉGÉVEL (ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információ: Barion